Werken bij HVA…

HVA Administratiekantoor is een klein familiebedrijf in Alkmaar, waar momenteel 8 medewerkers werkzaam zijn in een prettige, informele en ontspannen sfeer. Korte lijnen, no-nonsense en alle ruimte voor initiatieven. Wij adviseren onze klanten in het MKB bij bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken. Daarnaast verzorgen wij uiteraard ook de (loon)administratie en stellen wij (jaar)rapportages en aangiftes op.

Vanwege de groei van onze klantenkring zijn wij op zoek naar:

een professional die van aanpakken weet en onze klanten van A tot Z kan begeleiden

Senior assistent accountant / Relatiebeheerder

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het proactief adviseren van de ondernemers in de breedste zin van het woord
  • Het behandelen van complexere fiscale en bedrijfseconomische vraag- en bezwaarstukken
  • Het controleren van administraties, het samenstellen van (jaar)rapportages en fiscale aangiften en deze bespreken met de ondernemers

Wij vragen van jou:

  • HBO werk- en denkvermogen
  • 5 – 10 jaar relevante werkervaring bij een administratiekantoor

Voorwaarden voor succes:

Als professional ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je loopbaan en ben je sterk in proces- en planmatig werken, je werkt zeer accuraat en let op details, je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en je bent een teamplayer. Daarnaast voel je je als een vis in het water op een klein kantoor en ben je 36-40 uur per week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten:

Een concurrerend salaris met uitgebreide studieregeling, een goede balans privé-werk, verschillende doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden e.d. Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei zijn voor ons erg belangrijk.

Ben jij die professional uit de omgeving van Alkmaar naar wie wij op zoek zijn?

Mail dan je motivatiebrief, CV en foto naar:
HVA Administratiekantoor
t.a.v. Miranda Vos
mvos@hvaweb.nl

Open sollicitatie?

Als je toe bent aan een carrièrestap, een nieuwe uitdaging en een ándere werkomgeving en lijkt HVA Administratiekantoor een logische volgende stap. Mail dan je open sollicitatie naar info@hvaweb.nl. Uiteraard met een duidelijk CV, motivering en pasfoto.