Skip to main content

Van schoenendoos naar inzicht

We zeiden het al. We nemen de eerste keer jouw schoenendoos of papierwinkel graag in ontvangst. Maar daarna gaan we meteen door met het inzichtelijk maken van jouw gegevens. Alles in overleg natuurlijk.

De mazen in de wet

We weten dat ondernemers in de meeste gevallen bang zijn voor 2 dingen: De verkeerde keuze maken en/of de Belastingdienst. En welke consequenties heeft dit voor mij en eventueel mijn gezin. We helpen daar graag mee.
De medewerkers van HVA proberen mee te denken als ondernemer. Een goede boekhouder of accountant verdient zijn geld terug. Dat gunnen we jou ook.

Door tijdig met vragen te komen en structuur aan te brengen, maak je met een klein beetje discipline een feestje van je administratie. Niet meer die mappen van links naar rechts op je bureau, maar duidelijke handvaten, een goede ondersteuning en regelmatig overleg: dat is wat wij onze klant bieden. 

De regelgeving in Nederland wordt vaak gezien als stijf en star, maar dat is helemaal niet het geval. Je moet wel even de moeite willen doen om tussen de regels door te lezen en toepasselijk te maken voor jezelf als ondernemer. Dat kan soms leiden tot Helder en Verrassend Advies tenslotte.
Ook hier geldt, dat je proactief in contact moet blijven met de instanties. Er is vaak veel mogelijk. Meer dan je denkt.