Skip to main content

Team HVA

We werken met 9 man op ons kantoor in Alkmaar en hebben een hecht team en een goeie sfeer. Waarbij iedereen zijn competenties inbrengt. Eenieder is meester op het gebied van zijn of haar vakgebied. Ze kijken van boven met jou mee.

Tijdens de lunch of de koffie hebben we ’t nooit over werk. Wel over sport. Ook belangrijk! Eten tussen de middag doen we altijd samen. Dan hoor je nog eens wat. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar.

We hebben een vrijpostige manier van werken en zo willen we het ook verkondigen. Het voeren van administratie is echter een serieuze zaak. Stuk voor stuk zijn we allemaal Helder, Vakkundig en Accuraat of: Hulpvaardig, Vlot en Actief Betrokken. Het is maar hoe je ‘t ziet!

BJORN

Bjorn Veenstra is zelf ook ondernemer en heeft een belang in meerdere bedrijven. Hij weet als ondernemer dus echt waar ie het over heeft. We willen echt wegblijven van het ‘blauwe’ wat vaak om een boekhouder heen hangt. Bjorn is met recht van de Heldere en Visiegerichte Aanpak.

CHANTAL

Zonder Chantal kunnen we niet. Haar zie je als eerste bij binnenkomst. Altijd goedlachs. Het schaap met de vijf poten. Chantal heeft talloze taken, waaronder de agenda van iedereen. Niemand is onmisbaar, maar dat gaat voor Chantal niet op.

REMCO

Remco werkt al meer dan 10 jaar bij HVA. Hij is van alle markten thuis. Hij weet op maandag feilloos alle voetbaluitslagen te produceren. Ook Remco heeft zijn eigen klanten. Hij weet alles van ze. Bijna dan. Hoe fijn is het, om zo’n aanspreekpunt te hebben voor al jouw vragen.

BART

Bart is de Benjamin van HVA. Hij woont in Hoogwoud en werkt al meer dan 5 jaar bij HVA. Bart is een sportman en dat kun je zien. Hij heeft zijn eigen schare klanten en die lopen met ‘m weg. Fijne vent, die Bart!

DIANA

HENRIËTTE

Henriëtte heeft de loonadministratie als specialiteit. Zij werkt deels vanuit huis en dat gaat prima in deze tijd. Zij kan je ook heel goed helpen met je arbeidscontracten, vragen over de CAO en zo voort.

PATRICK

Patrick is front-office-man. Hij komt voor die eerste kennismaking graag bij jou langs op kantoor. Patrick is tevens ondernemer en weet dat niet alles altijd even makkelijk is. Hij staat je graag bij met raad en daad.

BRENDA

Bij het uitbesteden van jouw dagelijkse boekhouding kom je waarschijnlijk bij Brenda terecht. Ze is de jongste aanwinst van HVA en niet de minste. Brenda heeft veel ervaring opgedaan bij een groot accountantskantoor en weet hoe het werkt.

FRED

...

Al deze geweldige mensen helpen jou heel graag met jouw draken, maar geloven stuk voor stuk niet in sprookjes!