Wij zijn…

advies-hva-miranda

Miranda Vos

Miranda is directeur van HVA Administratiekantoor en de dochter van oprichter en oud vennoot Henk Vos. Na ruime administratieve en leidinggevende ervaring te hebben opgedaan in verschillende branches, koos zij er voor om in 1999 (na een jaar wereldreis) het kantoor te gaan runnen. Miranda is een specialiste op het gebied van de fiscale en bedrijfseconomische besturing van uw onderneming, maar u zal haar ook ontmoeten wanneer u om adviezen met betrekking tot HRM verlegen zit. Na jarenlange studie heeft zij zich tevens bekwaamd in Financiële Planning (FFP). Zij kan u hierdoor inzicht verschaffen in de te verwachten ontwikkeling van uw inkomens- en vermogenspositie op termijn.

Werkzaam:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdagmiddag en vrijdag

advies-hva-remco

Remco Rodenburg

Remco is ons team in april 2004 komen versterken en stelt o.m. uw jaarrekeningen en aangiften inkomsten,-vennootschaps,- en omzetbelasting samen. Vooral de behandeling van de complexere BV-concerns heeft zijn speciale belangstelling. Vanwege zijn ruime ervaring op het gebied van fiscale en boekhoudkundige zaken, zal hij al uw vragen hierover kunnen beantwoorden.

Werkzaam:
maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Els

Els Rijkeboer

Els is sinds maart 2000 medeverantwoordelijk voor uw loonadministratie. Zij zal uw vragen betreffende lonen, sociale verzekeringen, bedrijfsverenigingen, enz. met nauwkeurigheid kunnen beantwoorden. Tevens verwerkt Els de financiële administratie en stelt aangiften inkomstenbelasting en omzetbelasting samen.

Werkzaam
: maandag tot 15.00 uur, dinsdag,- woensdag,- en vrijdagochtend

advies-hva-paula

Paula Broekman

Alweer sinds juli 2009 wordt de telefoon hartelijk opgenomen door Paula. Zij verwelkomt u aan de receptie en verzorgt diverse kantoorwerkzaamheden. Zij ondersteunt collega’s met alle voorkomende administratieve taken. Zij is tevens onze steun in het automatiserings-/ systeembeheer.

Werkzaam
: maandag, donderdag en vrijdag

Anette4 uitsnede

Anette Nieuwenhuizen

Sinds 18 maart 2013 is ons team versterkt met Anette om onze groeiende klantenkring te bedienen. Zij beschikt over een MBA opleiding en heeft deze aangevuld met diverse fiscale studies.. Met haar brede ervaring en kennis van zowel grotere BV-concerns als Vof’s en ZZP-ers, zal zij naast uw financiële administratie ook uw jaarrekeningen en aangiften inkomsten,-vennootschaps,- en omzetbelasting samenstellen.

Werkzaam: maandag en dinsdag

advies-hva-patricia

Patricia Boot

Patricia is sinds november 2007 onze vakbekwame steun als fiscaal medewerkster. Zij verzorgt naast financiële administratie ook de jaarrekeningen en aangiften omzet-, inkomsten,-en vennootschapsbelasting. Dit gebeurt door haar altijd zeer consequent en nauwkeurig. In juni 2014 is zij geslaagd voor de HBO opleiding SPD Bedrijfsadministratie! Dus u kunt ondertussen uw vragen op vele gebieden bij haar kwijt.

Werkzaam: maandag t/m vrijdag, behalve donderdagmiddag