Wij zijn…

download

Bjorn Veenstra

Bjorn is de directeur van HVA Administratiekantoor. Hij is accountant en een nuchter, West-Fries type, die niet houdt van hoogdravend gedoe. Hij hecht enorm veel waarde aan het directe contact met ondernemers, om te kijken hoe hij hen verder kan helpen.

Werkzaam:
 maandag tot en met vrijdag

Remco

Remco Rodenburg

Remco is ons team in april 2004 komen versterken en stelt o.m. uw jaarrekeningen en aangiften inkomsten,-vennootschaps,- en omzetbelasting samen. Vooral de behandeling van de complexere BV-concerns heeft zijn speciale belangstelling. Vanwege zijn ruime ervaring op het gebied van fiscale en boekhoudkundige zaken, zal hij al uw vragen hierover kunnen beantwoorden.

Werkzaam:
 maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Els

Els Rijkeboer

Els is sinds maart 2000 medeverantwoordelijk voor uw loonadministratie. Zij zal uw vragen betreffende lonen, sociale verzekeringen, bedrijfsverenigingen, enz. met nauwkeurigheid kunnen beantwoorden. Tevens verwerkt Els de financiële administratie en stelt aangiften inkomstenbelasting en omzetbelasting samen.

Werkzaam
: maandag tot 15.00 uur, dinsdag,- woensdag,- en vrijdagochtend

Paula

Paula Broekman

Alweer bijna 10 jaar wordt de telefoon hartelijk opgenomen door Paula. Zij verwelkomt u aan de receptie en verzorgt diverse kantoorwerkzaamheden. Zij ondersteunt collega’s met alle voorkomende administratieve taken. Zij is tevens onze steun in het automatiserings-/ systeembeheer.

Werkzaam
: maandag, donderdag en vrijdag

Bart

Bart Schilder

Bart is alweer sinds 2015 een versterking in ons team. Hij heeft het MBO Financieel Administrateur succesvol afgerond en houdt zich bezig met het verwerken en controleren van uw administratie en het maken van jaarrekeningen en aangiften inkomstenbelasting. U kunt Bart ook tegenkomen in de receptie of aan de telefoon, aangezien hij de honneurs waarneemt wanneer Paula afwezig is.

Werkzaam: maandag t/m vrijdag

Joost

Joost Tuithof

In november 2017 hebben wij Joost welkom geheten in ons team om onze groeiende klantenkring te bedienen. Joost heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen administratie- en accountantskantoren in de regio en beschikt over een MBA opleiding. Met zijn ervaring in het begeleiden van zowel grotere BV-concerns als Vof’s en ZZP-ers, zal hij naast uw financiële administratie ook uw jaarrekeningen en aangiften inkomsten-, vennootschaps-, en omzetbelasting samenstellen.

Werkzaam: maandag t/m vrijdag