Wij zijn…

Miranda

Miranda Vos

Miranda is directeur van HVA Administratiekantoor en de dochter van oprichter en oud vennoot Henk Vos. Na ruime administratieve en leidinggevende ervaring te hebben opgedaan in verschillende branches, koos zij er voor om in 1999 (na een jaar wereldreis) het kantoor te gaan runnen. Miranda is een specialiste op het gebied van de fiscale en bedrijfseconomische besturing van uw onderneming, maar u zal haar ook ontmoeten wanneer u om adviezen met betrekking tot HRM verlegen zit. Na jarenlange studie heeft zij zich tevens bekwaamd in Financiële Planning (FFP). Zij kan u hierdoor inzicht verschaffen in de te verwachten ontwikkeling van uw inkomens- en vermogenspositie op termijn.

Werkzaam:
maandagmiddag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag

Remco

Remco Rodenburg

Remco is ons team in april 2004 komen versterken en stelt o.m. uw jaarrekeningen en aangiften inkomsten,-vennootschaps,- en omzetbelasting samen. Vooral de behandeling van de complexere BV-concerns heeft zijn speciale belangstelling. Vanwege zijn ruime ervaring op het gebied van fiscale en boekhoudkundige zaken, zal hij al uw vragen hierover kunnen beantwoorden.

Werkzaam:
maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Els

Els Rijkeboer

Els is sinds maart 2000 medeverantwoordelijk voor uw loonadministratie. Zij zal uw vragen betreffende lonen, sociale verzekeringen, bedrijfsverenigingen, enz. met nauwkeurigheid kunnen beantwoorden. Tevens verwerkt Els de financiële administratie en stelt aangiften inkomstenbelasting en omzetbelasting samen.

Werkzaam
: maandag tot 15.00 uur, dinsdag,- woensdag,- en vrijdagochtend

Paula

Paula Broekman

Alweer bijna 10 jaar wordt de telefoon hartelijk opgenomen door Paula. Zij verwelkomt u aan de receptie en verzorgt diverse kantoorwerkzaamheden. Zij ondersteunt collega’s met alle voorkomende administratieve taken. Zij is tevens onze steun in het automatiserings-/ systeembeheer.

Werkzaam
: maandag, donderdag en vrijdag

Bart

Bart Schilder

Bart is alweer sinds 2015 een versterking in ons team. Hij heeft het MBO Financieel Administrateur succesvol afgerond en houdt zich bezig met het verwerken en controleren van uw administratie en het maken van jaarrekeningen en aangiften inkomstenbelasting. U kunt Bart ook tegenkomen in de receptie of aan de telefoon, aangezien hij de honneurs waarneemt wanneer Paula afwezig is.

Werkzaam: maandag t/m vrijdag

Joost

Joost Tuithof

In november 2017 hebben wij Joost welkom geheten in ons team om onze groeiende klantenkring te bedienen. Joost heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen administratie- en accountantskantoren in de regio en beschikt over een MBA opleiding. Met zijn ervaring in het begeleiden van zowel grotere BV-concerns als Vof’s en ZZP-ers, zal hij naast uw financiële administratie ook uw jaarrekeningen en aangiften inkomsten-, vennootschaps-, en omzetbelasting samenstellen.

Werkzaam: maandag t/m vrijdag